Gastenboek

Reacties

Wij zijn trots op onze leerlingen en gelukkig zijn zij ook super tevreden over onze manier van lesgeven! Bekijk alle referenties hier ten onderstaand.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
155 berichten.
Shivara heeft geschreven op mei 11, 2022 om 11:08 am
Ik heb bij rijschool groenehart een hele fijne ervaring gehad en het is echt een aanrader.
Ron Gordon heeft geschreven op mei 8, 2022 om 1:27 pm
Na twee examens en gezakt volledig klaar met alles( andere rijschool) bij Ali terecht gekomen. Wat een fijne kerel is dat, binnen zeven lessen al mijn motivatie en zelfvertrouwen weer op de rit en hoppa in de eerste keer bij Ali rijbewijs in de pocket . Ali bedankt !!!!!!
Mo Amine heeft geschreven op mei 8, 2022 om 12:18 pm
Ome Ali top instructeur, Avb en Avd in 1x gehaald dankzij de top kwaliteit lessen
Maldini Jongeneel heeft geschreven op april 1, 2022 om 9:37 am
Vandaag geslaagd voor m'n auto rijbewijs bij Ali, legt alleen de dingen uit die je nodig hebt, niet onnodige dingen ernaast! Alles waarvoor je moet slagen wordt behandeld, in voor een grapje en soms ook serieus. Altijd eerlijk! Als je je rijbewijs nog wilt halen, doe het dan zeker bij Ali!
Luca heeft geschreven op februari 27, 2022 om 2:23 pm
Elke les leer je weer iets nieuws. Zeker aan te raden. Bedankt Ali voor alle leerzame lessen 🙂
Shelby heeft geschreven op februari 23, 2022 om 8:02 pm
Super goede rij- instructeur. Weet wat hij doet en helpt je bij dingen die je moeilijk vind. Heeft goede tips en legt alles voor je uit. Ali is ook gezellig. Ik raad Ali zeker aan.
Rutger Verweij heeft geschreven op februari 23, 2022 om 6:34 pm
Maart 2021 begonnen met autorijlessen en februari 2022 mijn rijbewijs gehaald bij Ali van autorijschool Groenehart. Fijne, eerlijke rij-instructeur die in is voor een grapje maar ook serieus kan zijn. Een rijschool die je geeft wat je nodig hebt. Ik raad andere dan ook zeker aan om bij autorijschool Groenehart te rijden.
Erik Rozema heeft geschreven op december 15, 2021 om 11:12 pm
Top gozer!
Renee Edelman heeft geschreven op december 3, 2021 om 9:23 am
Ik vond de rijlessen met Ali super! Hij heeft me geholpen met alles en ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Autorijschool Groenehart is zeker een aanrader!
Jiska heeft geschreven op december 3, 2021 om 9:16 am
Ik heb met erg veel plezier gereden bij deze rijschool. Het was altijd leerzaam en erg gezellig Ali is echt een instructeur die de tijd voor je neemt. Daarnaast ook nog eens super flexibel. Ik raad deze rijschool zeker bij iedereen aan Bedankt ali!!
Naomi heeft geschreven op september 17, 2021 om 10:18 pm
Een top instructeur, altijd gezellig rijlessen gehad!! Ik raad hem zeker aan!!
Seger heeft geschreven op september 13, 2021 om 12:58 pm
Leuke, goede rijlessen. Heb er veel genot van gehad en ga nu ik geslaagd ben er nog meer plezier van krijgen.
Bente heeft geschreven op augustus 7, 2021 om 1:02 pm
Hele leerzame lessen dankzij de goede feedback en duidelijke uitleggen. Ik had zelf veel last van dat ik perfect wilde rijden, maar Ali heeft me geleerd dat dat niet kan en het niet erg is als je (kleine) foutjes maakt. Dankjewel Ali !
Rafik heeft geschreven op augustus 5, 2021 om 10:58 am
Ik vond het heel fijn om met ali te lessen. Zijn manier van uitleggen was duidelijk geeft ook gelijk keurig aan wat je fout doet en hoe je t beter moet doen. Al met al was dit me beste ervaring als leerling bij een rijschool! Ik raad iedereen aan om bij groenehartrijschool te lessen💪🏽
Bilal heeft geschreven op augustus 5, 2021 om 9:01 am
Ik heb bij Ali rij me auto rij lessen gevolgd en ik heb vandaag me rijbewijs gehaald. Het was een leerzame en gezellige tijd om met Ali te rijden. Het is een top instructeur die je met goede serieuze intenties wilt helpen bij het behalen van je rijbewijs. Ik adviseer om bij hem te rijden. Ik kom zeker weer langs om de motor rijbewijs te halen. Bedankt Ali
Mohammed Hal heeft geschreven op juli 4, 2021 om 9:06 pm
Super bedankt voor de rijlessen. Heb veel geleerd in korte tijd met als resultaat in 1 keer geslaagd. Top instructeur, vriendelijk, komt afspraken na. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen.
Hicham heeft geschreven op juli 3, 2021 om 5:12 pm
Een goede rijschool met een fijne rijinstructeur!
Abdelhasib Laaouar heeft geschreven op juli 3, 2021 om 11:06 am
Ben begin december begonnen met autorijlessen. Met veel plezier kijk ik terug op deze periode. Jammer dat Corona in het spel was. Eerlijk en oprecht is Ali en je kan altijd wel dolletje met hem maken maar is ook als het moet serieus. Ik zou anderen mensen zeker adviseren om bij Ali te lessen. Ali hartstikke bedankt
Mandy Claessen heeft geschreven op juli 2, 2021 om 5:11 pm
Mei 2020 begonnen met motorrijlessen en dec 2020 mijn rijbewijs gehaald bij Ali van autorijschool Groenehart. Fijne, eerlijke rij-instructeur die in is voor een grapje maar ook zakelijk en serieus is. Een rijschool die je geeft wat je nodig hebt en je niet uitbuit. Zou zo weer naar hem toegaan en anderen adviseren om bij hem te rijden.
Joost heeft geschreven op juli 2, 2021 om 4:13 pm
Ali hartstikke bedankt. Je bent een super goede rij instructeur, duidelijk, gezelligheid, op je fouten gewezen worden. En in een keer geslaagd voor beide examens motor. Bij Rijschoolgroenehart ben je aan het juiste adres. Nogmaals dank