Gastenboek

Reacties

Wij zijn trots op onze leerlingen en gelukkig zijn zij ook super tevreden over onze manier van lesgeven! Bekijk alle referenties hier ten onderstaand.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
135 berichten.
Mandy Claessen heeft geschreven op juli 2, 2021 om 5:11 pm
Mei 2020 begonnen met motorrijlessen en dec 2020 mijn rijbewijs gehaald bij Ali van autorijschool Groenehart. Fijne, eerlijke rij-instructeur die in is voor een grapje maar ook zakelijk en serieus is. Een rijschool die je geeft wat je nodig hebt en je niet uitbuit. Zou zo weer naar hem toegaan en anderen adviseren om bij hem te rijden.
Joost heeft geschreven op juli 2, 2021 om 4:13 pm
Ali hartstikke bedankt. Je bent een super goede rij instructeur, duidelijk, gezelligheid, op je fouten gewezen worden. En in een keer geslaagd voor beide examens motor. Bij Rijschoolgroenehart ben je aan het juiste adres. Nogmaals dank
Chris heeft geschreven op juli 2, 2021 om 1:56 pm
Ik vond het rijden met Ali erg leerzaam en super leuk hij was rustig en duidelijk en heeft geholpen met de dingen die ik lastig vond en daarom wil ik Ali heel erg bedanken voor het behalen van mijn scooter rijbewijs in 1 keer zonder Ali was het me niet gelukt enorm bedankt en ga zo door je doet het echt super goed
Mandy heeft geschreven op juni 11, 2021 om 4:18 pm
Ik wil Ali hartstikke erg bedanken! Heb het hier zo naar mijn zin gehad, de lessen waren elke keer super gezellig en leervol. Elke rijles leerde ik er weer nieuwe dingen bij. In 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik raad deze rijschool iedereen heel erg aan! Ali hartstikke bedankt!
Didier Veldman heeft geschreven op juni 11, 2021 om 10:52 am
De lessen bij Ali waren leuk en gezellig, maar vooral leerzaam. Hij was altijd in voor een geintje, maar hij was ook streng en dat is goed, want op die manier leer je het beste. Autorijschool groene hart is een echte aanrader!
Cretienne heeft geschreven op juni 11, 2021 om 8:10 am
Fijne en leerzame lessen gehad. Was altijd gezellig en je leerde veel!
Maaike heeft geschreven op juni 11, 2021 om 12:16 am
Ik heb een super leuke en leerzame tijd gehad bij Ali. Duidelijke en uitgebreide uitleg en helpt je waar je hulp nodig hebt. Ik raad autorijschool groene hart bij iedereen aan!💚
Jamie De lange heeft geschreven op juni 3, 2021 om 4:06 pm
Een hele fijne rijschool, met duidelijke uitleg en hij neemt de tijd voor je ik zou hem iedereen aan raden .
Fenneke heeft geschreven op juni 3, 2021 om 12:33 pm
Ik heb met erg veel plezier gereden bij deze rijschool. Hele leerzame lessen en een instructeur die echt de tijd voor je neemt. Daarnaast ook nog eens super flexibel en erg gezellig. Ik raad deze rijschool bij iedereen aan. Bedankt!
Layla heeft geschreven op november 12, 2019 om 4:43 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald ! Dankzij groenehart Ali. Ondanks mijn onzekerheid heeft Ali mij toch gemotiveerd om door te zetten ! Erg geduldige rij instructeur. Ik raad iedereen auto rijschool groenehart aan voor leerzame en zeker gezellige ritjes. Dankjewel Ali voor alles door jouw inzet heb ik mijn rijbewijs vandaag gehaald. Dankjewel voor alles !!!
Bert de Zeeuw heeft geschreven op november 7, 2019 om 4:08 pm
Vandaag geslaagd, ik ben super goede lessen gehad en heel duidelijk. Ali geeft de gouden tips voor het halen van jou rijbewijs!
Samuel heeft geschreven op oktober 30, 2019 om 7:11 pm
In 1x geslaagd top instructeur geduldig en legt alles goed uit neemt echt de tijd voor je!
Hans Cornelissen heeft geschreven op oktober 17, 2019 om 4:49 pm
Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs, en dat in 1 keer.wat een dag zeg heerlijk dankje wel autorijschoolgroenehart zonder jou gouden tips was het lastig dank.
Johan Vredeveld heeft geschreven op oktober 11, 2019 om 9:58 am
Snel en spoedig Mn rijbewijs behaald Dankzij autorijschoolgroenehart Ali bedankt voor de gezelligheid en de fijne lessen!!!!!
Oualid heeft geschreven op september 3, 2019 om 6:56 pm
Super rijschool veel geduld en duidelijke uitleg
Oualid heeft geschreven op september 3, 2019 om 6:55 pm
Super rijschool veel geduld, duidelijke uitleg
Robin heeft geschreven op september 3, 2019 om 12:29 pm
Vandaag mijn rijbewijs gehaald, het kon sneller als ik zelf niet zo eigenwijs was en niet zo veel last van spanning had maar dankzij de lessen en geduld van Ali heb ik het toch gehaald.. Ali bedankt en je het was mij een genoegen om jou als instructeur te hebben.
Bo Lindhout heeft geschreven op augustus 26, 2019 om 9:21 am
Heb in een hele snelle tijd een hoop geleerd! Het was erg leerzaam en heb mijn rijbewijs snel behaald! Ik raad iedereen autorijschoolgroenehart aan als je waar voor je geld wilt.
Hilda heeft geschreven op augustus 19, 2019 om 11:15 am
Het is een hele goeie rijschool, Ook al was ik nog zo eigenwijs had Ali toch de goeie moed er in gehouden en vol blijven houden dat ik het kon. En luisterde ik niet altijd even goed ben ik toch geslaagd door Ali, Hij bleef altijd rustig en zou hem ook echt aanbevelen bij veel mensen. Ook altijd lachen bij de lessen.
Nina heeft geschreven op augustus 9, 2019 om 9:44 pm
Ali is een topgozer en elke rijles is weer gezellig. Natuurlijk is gezelligheid belangrijk, maar dingen leren is nog belangrijker. Elke les leerde ik weer nieuwe dingen en paste ik het op een andere manier toe. Ali blijft altijd rustig en begripvol en hij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb! Hij is ook flexibel qua tijden, wat heel fijn is als je een druk leven hebt. Thanks ali!